2 uien
300 gr champignons
300 gr rapen
200 gr pastinaak
2 teentjes knoflook
1 el kerriepoeder
400 ml kokosmelk
600 gr kippengehakt
1 handvol cashewnoten
100 gr geraspte kaas
Olie
Peper en zout
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de uien en de champignons fijn. Schil de rapen en de pastinaak en snij ze in stukken. Verhit een scheutje olie in een grote braadpan en leg er de helft van de uien in. Pers er na 1 minuut de knoflook bij, laat 1 minuut fruiten en zet dan het vuur hoger. Voeg de rapen en de pastinaak toe, laat 2 minuten bakken en voeg dan de champignons, het kerriepoeder en de kokosmelk toe. Kruid met peper en zout en laat 10 minuten sudderen.
Verhit een scheutje olie in een andere pan en fruit de rest van de ui. Voeg het gehakt toe, laat het meebakken en prak het tegelijk fijner. Kruid met peper en zout.
Schep het gehakt in een ovenschaal en bedek met de groentecurry. Meng de noten met de geraspte kaas, 1 el olie, peper en zout. Schep dit over de curry. Bak 20 minuten in de oven, of tot de kaas gesmolten is en de noten goudbruin kleuren.