4 varkenslapjes
1 bolletje mozzarella
500 gram kastanje-champignons
1 sjalot
2 teentjes knoflook
5 takjes verse rozemarijn
Olijfolie
1 mespuntje cayennepeper
Peper en zout
Bereiding:
Pel de sjalot en de knoflook, en snipper ze fijn. Borstel de champignons schoon en snij ze in kwartjes. Snij de mozzarella in 4 plakjes.
Bak de sjalot- en knoflooksnippers glazig in 2 eetlepels olijfolie, voeg de champignons toe en bak op een hoog vuur. Kruid met peper, zout en een snuifje cayennepeper, en met de naaldjes van 1 takjes rozemarijn.
Schuif de champignons een beetje naar één kant van de pan, doe er nog eens 2 eetlepels olijfolie in en bak de varkenslapjes aan beide kanten mooi bruin.
Verhit de ovengrill voor. Vouw de varkenslapjes dubbel en leg er telkens een plakje mozzarella en een takje rozemarijn op. Zet de pan nog even onder de grill. Lekker met gekookte aardappelen.
TIP: je kunt ook andere kaas gebruiken in plaats van mozzarella. Probeer eens met wat brie, camembert… of pittige blauw-schimmelkaas.