2 rollen pizzadeeg (versmarkt)
500 gr mozzarella
400 gr feta (blok)
100 gr geraspte emmentaler
2 eieren
4 eidooiers
2 klontjes boter
Melk
Cayennepeper
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Laat de mozzarella uitlekken en snij in kleine stukjes. Verkruimel de feta.
Meng de 3 kazen, de eieren en een scheutje melk in een kom tot een gladde massa.
Rol beide rollen pizzadeeg met bakpapier uit op een rooster. Vouw 2 cm van de buitenkant naar binnen om een rand te vormen. Verdeel het kaasmengsel over het deeg en zet 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Haal uit de oven en verdeel voorzichtig 2 eidooiers over elke pizza. Bestrooi met wat cayennepeper en voeg op elke pizza de boter toe. Zet nog +/- 5 minuten in de hete oven (de eidooiers moeten nog lopend zijn).