1 in blokjes gesneden courgette
1 rode paprika, ook in blokjes gesneden
4 zongedroogde tomaatjes, in stukjes gesneden
4 lente-uitjes, in ringen gesneden
1 eetlepel olijfolie
2 theelepels Italiaanse kruiden
250 g Philadelphia light-roomkaas
100 g zure room (light)
Peper en zout
600 g kippenborst
50 g geraspte cheddarkaas
Enkele takjes oregano en tijm
600 g krielaardappeltjes
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180°C.
Bak de groenteblokjes, de tomatenstukjes en de lente-uitjes in de olijfolie en voeg de Italiaanse kruiden toe.
Haal van het vuur. Meng met de Philadelphia, de zure room en kruid met peper en zout.
Leg de kippenborsten in een ovenschaal, giet er het Philadelphia-mengsel over en bestrooi met de kaas. Bak gedurende 45 minuten in de oven.
Kook intussen de aardappelen in de schil gedurende 20 minuten.
Versier met tijm en oregano en serveer met de gekookte krielaardappeltjes.