150 ml ciderazijn
2 el vloeibare honing
8 radijzen
450 gr rauwe, gepelde garnaalstaarten (diepvries)
2 el sambal oelek
1 avocado
2 limoenen
1 krop sla
Plantaardige olie
Zout
Bereiding :
Verwarm de azijn in een pannetje met 1 el honing en 50 ml water.
Roer tot de honing opgelost is.
Snij de radijzen in heel dunne schijfjes, giet er het azijnmengsel over en laat 15 minuten marineren.
Schep af en toe om.
Laat de garnaalstaarten ontdooien.
Dep ze droog en meng ze de sambal oelek, 1 el honing en zout.
Verhit op een matig vuur een beetje olie in een grote braadpan en bak de garnalen een paar minuten.
Zet ze opzij.
Schil de avocado en snij het vruchtvlees in dunne sneetjes.
Snij de limoen in partjes.
Maak 8 mooie slabladeren los en vul ze met de garnalen, de avocado en de gemarineerde radijzen.
Serveer met de partjes limoen.