BENODIGDHEDEN VOOR VIER PERSONEN
BEREIDINGSWIJZE Verwarm de oven voor op 200°. Schil de aardappelen, snij ze in kleine blokjes en kook gaar. Kook de eieren . Maak de saus Smelt de boter, voeg met een garde de bloem toe, daarna de melk en de visbouillon. Roer de laurierblaadjes en mosterd door de saus. Smelt 50 gr van de geraspte kaas door de saus. ¨ Pers de citroen uit, hak de peterselie fijn en roer samen met de zwarte peper door de saus. Zet het vuur af. Snij de vis in stukjes en verdeel die over een medium grote ovenschaal. Pel de eitjes. Snij ze in vieren. Verdeel over de ovenschaal. Blancheer de spinazie. Verdeel de saus over de vis en eieren Leg de spinazie erop. Pureer de aardappelen samen met wat olijfolie en nootmuskaat. Verdeel de puree over de schaal Strooi de overig geraspte kaas over het gerecht. Bak ongeveer 45 minuten in de oven. | Hier klikken om te bewerken. |
Comments are closed.
|
RECEPTENAlle recepten van ontbijt op bed. ARCHIEF
September 2024
Klik hier om te bewerken.
CategorieËN
All
|