4 varkensmignonette
2 courgette
200 gr jonge spinazie
1 bosje radijzen
1 bosje lente-uitjes
100 gr geraspte emmentaler
Honing-mosterddressing
300 gr spirelli tricolore
Peper en zout
Margarine en olijfolie
Bereiding :
Snijd de courgettes in schijfjes van 1 cm en de radijzen en lente-uitjes fijn.
Maak de pasta gaar in licht gezouten water. Giet af.
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de courgette 2 à 3 minuten op een matig vuur tot ze gaar en lichtbruin zijn.
Kruid met peper en zout.
Smelt de margarine in een pan en bak de varkensmignonettes 3 à 4 minuten aan elke kant.
Kruid met peper en zout.
Laat even rusten en snij daarna in dunne reepjes.
Meng de pasta met de courgette, radijzen, lente-ui en spinazie in een grote slakom.
Werk af met de reepjes vlees en de geraspte kaas.
Serveer met de honing-mosterddressing.