150 gr rabarber
200 gr aardbeien
50 gr frambozen
½ limoen
1 ei
225 gr boter
350 gr tarwebloem
180 gr suiker
75 gr lichte cassonade
1 el parelsuiker
1 zakje bakpoeder
1 el maïszetmeel
1 snuifje zout
Bereiding :
Verwarm de oven voor op 180°C.
Meng de koude boter, 100 gr suiker, de cassonade, het bakpoeder en een snuifje zout onder de tarwebloem.
Kneed kort met je vingertoppen.
Voeg het ei toe en kneed opnieuw kort.
Verdeel het deeg in 2.
Leg een vel bakpapier in de bodem van een ovenschaal en stort er de helft van het deeg over uit. Druk goed aan.
Snij de aardbeien, de frambozen en de rabarber in kleine stukjes en meng er de maïzena, 80 gr suiker en het sap van de limoen onder.
Verdeel over de bakvorm.
Verkruimel de andere helft van het deeg en verdeel ook over de bakvorm.
Bestrooi met de parelsuiker.
Zet de bakvorm 40 minuten in de voorverwarmde oven.
Laat afkoelen en snij in vierkanten of rechthoekjes.