300 gr broccoli
350 gr macaroni
150 gr geraspte jonge kaas
225 gr roomkaas
2 preien
2 teentjes knoflook
30 gr geraspte pecorino
2 el tijmblaadjes
6 el paneermeel
Olijfolie
Peper en zout
Bereiding :
Verwarm de oven voor op 190°C.
Snij de broccoli in roosjes en blancheer ze beetgaar in licht gezouten water.
Doe hetzelfde met de macaroni.
Meng de geraspte kaas met de roomkaas en kruid met peper en zout.
Snij de prei in rondjes en fruit die in olijfolie tot ze beetgaar zijn.
Pel de knoflook, pers hem bij de prei en laat 1 minuut meebakken.
Voeg de geblancheerde broccoli toe en laat nog 2 minuten bakken.
Giet de pasta af en meng met de groentesaus.
Zet het vuur uit en roer er het kaasmengsel onder.
Giet alles in een ovenschaal.
Meng de pecorino met de tijmblaadjes en het paneermeel en strooi over de schotel.
Zet 15 minuten inde oven en serveer meteen.