250 gr pastaschelpjes
1 blokje kippenbouillon
50 gr spekreepjes
250 gr boschampignons
2 kalkoenlapjes in reepjes gesneden
2 teentjes geperste look
200 ml room
1 el truffeltapenade
2 el geitenkaas
2 sneetjes toastbrood
Peper en zout
Olijfolie
Bereiding :
Breng het gezouten water met daarin een scheutje olijfolie en een blokje kippenbouillon aan de kook. Kook hierin de pastaschelpjes beetgaar.
Neem een grote pan en bak hierin de spekreepjes en de boschampignons. Kruid voldoende met peper en zout. Voeg vervolgens de reepjes kalkoen en twee teentjes geperste look toe. Bevochtig als alle ingrediënten gegaard zijn met de room en roer een lepel truffeltapenade en de geitenkaas door de saus.
Verwijder de korstjes van het brood en snijd de sneetjes in balkjes. Smelt een klontje boter in een pan en bak de balkjes goudbruin en krokant.
Meng de pasta onder de saus. Schep in een diep bord en werk af met de broodcroutons