BENODIGDHEDEN 4 PERSONEN
2 fijngesnipperde sjalotjes
1 klontje boter,
400 gr verse spinazie,
1 teentje knoflook geperst
500 gr mascarpone
500 ml visfond,
cayennepeper
500 gr verse tagliatelli
4 pangasisusfilets (200 gr per persoon)
100 gr bloem
olijfolie
peper en zout.
BEREIDINGSWIJZE
Bak de sjalot glazig in een beetje boter.
Voeg de spinazie, de look en de mascarpone toe.
Bevochtig met de visfond en meng zorgvuldigdoor elkaar.
Breng op smaak met zout, peper en een mespuntje cayennepeper.
HOUD WARM.
Kook de tagliatelli gaar in een grote pan gezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en hou apart.
Haal de visfilets door de bloem en kruid met peper en zout.
Laat 3 el olijfolie warm worden in een pan en bak de vis gedurende 8 minuten op een hevig vuur gaar aan elke kant.
Meng de spinazie door de pasta en dien op met de vis.