150 gr eiwitten
150 gr kristalsuiker
150 gr bloemsuiker
3 eetlepels cacaopoeder
Paaseitjes van suiker
Voor de room:
150 gr roomkaas
100 gr witte chocolade
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 90°C. Klop de eiwitten op met de kristalsuiker. Voeg dan de bloemsuiker toe en blijf kloppen tot je stevige meringue krijgt.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en vorm er met de meringue kleine nestjes op. Leg ze ver genoeg uit elkaar. Verwerk zo bijna alle meringue en hou nog 3 à 4 eetlepels over. Voeg daar wat cacaopoeder aan toe en meng. Trek met behulp van een lepeltje lijnen met de cacao-meringue in de nestjes. Bak de nestjes 3u in de oven. De meringue is klaar als hij droog aanvoelt en makkelijk loskomt van het bakpapier. Laat afkoelen op een rooster.
Klop de roomkaas goed op. Laat de witte chocolade voorzichtig smelten en meng met de kaas. Nappeer de afgekoelde nestjes met een beetje van de chocoladeroom en decoreer met suikereitjes.