200 gr hamblokjes
4 eieren
700 gr krieltjes of ratte-aardappelen
1 bosje radijzen
1 bosje waterkers
2 eetlepels fijngehakte dragon
2 eetlepels kappertjes
4 eetlepels roomkaas
4 eetlepels wittewijnazijn
Olijfolie
Peper & zout
Bereiding (ongeveer 25 min)
:
Boen de krieltjes schoon, halveer ze en kook ze gaar in lichtgezouten water. Kook de eieren in 6 minuten halfzacht.
Maak de radijzen schoon en snij ze in partjes. Bak de hamblokjes even aan in olijfolie.
Meng de roomkaas met de wittewijnazijn en de dragon en kruid met peper.
Giet de krieltjes af en schep er de roomkaasdressing door. Voeg de radijzen en de hamblokjes toe en breng op smaak met peper en zout. Spoel de waterkers en laat uitlekken.
Pel de eieren en halveer ze. Schep de aardappelsalade in een schaal, verdeel er de eieren over en werk af met de kappertjes en de waterkers.