- 4 kipfilets
- 200 gr diepvriesspinazie
- 100 gr mozzarella in blokjes,
- 2 el roomkaas
- het sap en de geraspte schil van 1 citroen,
- 1 geplet teentje knoflook
- 4 el bloem
- 2 el olijfolie
- 2 el ongezouten boter
- peper en zout
BEREIDINGSWIJZE
Snij met een scherp mes de kipfilets tot 3/4 in.
Kruid de "enveloppes" van binnen en van buiten met peper en zout.
Knijp alle vocht uit de spinazie
Doe hem samen met de mozzarella, de roomkaas, de citroenschil, look en 1/2 tl zout in een keukenrobot.
Mix alles fijn en vul hier de kipfilets mee.
Steek vast met tandenstokers.
Bestrooi rijkelijk met bloem
Besprenkel ze met het citroensap
Verdeel de boter erover.
Bak de kip drie tot vier minuten aan iedere kant in de olijfolie.
Leg ze daarna op een bakplaat
Besprenkel ze met het citroensap
Plaats de kipfilets nog 15 minuten in een voorverwarmde oven van 190°.
Dien bij voorkeur op met rijst