Voor de taartbodems :
150 gr havermout
1 eiwit
1 tl honing
1 snuifje kaneelpoeder
1 el bloe
Arachide-olie
Voor de vulling :
125 gr Griekse yoghurt
1 tl honing
1 handvol bosbessen
1 handvol frambozen
1 handvol druiven
1 takje munt
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Meng de havermout met het eiwit, de honing en een scheutje olie.
Voeg het kaneelpoeder toe.
Vet de kuiltjes van een muffinvorm voor grote muffins in met 2 el olie en bestuif ze met bloem.
Schep het havermoutmengsel in de kuiltjes
Druk het goed aan en bak ongeveer 15 minuten in de oven tot de taartbodems goudgeel en krokant zijn.
Meng de yoghurt met de honing.
Spoel alle fruit, droog het af en snij de druiven in tweeën.
Haal de taartbodems voorzichtig uit de vormpjes.
Schep er de yoghurt op en schik daarop het fruit.
Serveer meteen, afgewerkt met de munt.