- 8 kippenbilfilets
- 300 gr spinazie
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 1 citroen
- 8 kleine takjes rozemarijn
- 8 takjes tijm
- 200 gr feta,
- olijfolie
- peper en zout
BEREIDINGSWIJZE :
Leg de kippenbilfilets tussen twee vellen plasticfolie en sla ze voorzichtig wat platter.
Snij 3/4 van de feta in 8 repen, verdeel over de filets
Kruid met peper en zout.
Rol ze op en leg er een takje rozemarijn en tijm op.
Bind vast met keukentouw.
Verwarm de oven voor op 180°
Vet de ovenschaal in met olijfolie en leg de rolletjes erin.
Snij de citroen in partjes en leg ze bij de kip
Besprenkel ze met olijfolie
Zet 20 à 25 minuten in de oven tot de kip gaar is.
Snipper de sjalot en de knoflook, fruit in wat olijfolie.
Spoel de spinazie en voeg hem eraantoe.
Roerbak kort.
Verdeel de kiprolletjes over de borden leg er de spinazie bij
Verkruimel er het restje feta over.
LEKKER MET PUREE