2 gesnipperde sjalotten
4 courgetten
3 stengels selder, in boogjes
2 eetlepels fijngehakte dille
2 eetlepels fijngehakte munt
350 gr tonijn in eigen nat
100 gr geraspte mozzarella
150 gr mie
40 gr pijnboompitten
Olijfolie
Peper & zout
Bereiding (40 minuten) :
Kook de mie zoals vermeld op de verpakking. Verwarm de oven voor op 190°C. Halveer de courgetten in de lengte en hol ze uit met een lepel. Snij het vruchtvlees fijn. Leg de courgetten, met de snijkant naar boven, op een met bakpapier beklede bakplaat.
Laat de tonijn uitlekken en meng met het courgettenvruchtvlees, de sjolt, dille, munt, selder en mie. Breng op smaak met peper en zout. Vul de courgetten met het tonijn-miemengsel. Bestrooi met de pijnboompitten en mozzarella en zet 25 minuten in de oven.