4 zalm (filets)
2 stengels citroengras (fijngesneden)
200 gram sluimererwten (in reepjes)
handvol korianderblaadjes
1 rode paprika (in reepjes)
1 rode peper (in ringen)
1⁄2 limoen (het sap)
4 eetlepels rode currypasta
800 milliliter kokosmelk
1 theelepel vissaus
arachideolie
peper
zout
Bereidingswijze
Roerbak het citroengras met de paprika, sluimererwten en rode peper in arachideolie 4 minuten.
Voeg de currypasta toe en roerbak nog 1 minuut.
Giet er de kokosmelk bij en breng aan de kook. Laat 2 minuten pruttelen. Breng op smaak met het limoensap,
vissaus, peper en zout.
Leg er de zalmfilets op, dek af en laat nog eens 3 minuten sudderen.
Schep de curry in borden en werk af met de koriander.
Tip:
Lekker met jasmijnrijst.