600 gr kipfilet in blokjes
2 eetlepels olijfolie
2 teentjes geperste knoflook
Gemalen zwarte peper
2 medium courgettes
4 eetlepels kookroom
2 eetlepels zure room
1 donkerbruine pistolet of hard broodje
50 gr geraspte Parmezaan
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de kipfilets in hapklare blokjes en maal de zwarte peper (ongeveer 8 keer draaien) over de kippenblokjes. Verwarm de olijfolie in een pan en bak de kip samen met de geperste knoflook totdat de kip goudbruin is. Zet het vuur uit. Snij de courgettes in hapklare blokjes en verdeel ze over een ovenschaal. Verdeel de kippenblokjes over de courgettes.
Meng in een kommetje de kookroom en zure room en voeg nog wat extra gemalen zwarte peper toe (ongeveer 4 keer draaien). Giet het mengsel voorzichtig over de courgettes en kip.
Kruimel nu een hele pistolet over de schotel en rasp de Parmezaan. Plaats in de oven gedurende 20-25 minuten.