Bosje basilicum
Olijfolie
1 bak courgette-spaghetti uit de koeling
250 gr cherry-kerstomaatjes
2 teentjes fijngehakte knoflook
1 eetlepel balsamico-azijn 2
50 gr gerookte kip in reepjes
100 gr zachte verkruimelde geitenkaas
1 citroen in partjes
Zout en peper
Bereiding (circa 20 min):
Pureer de helft van de basilicum met een scheut olijfolie, zout en peper. Houd deze kruidenolie apart.
Verhit 3 eetlepels olijfolie in een wok of hapjespan en roerbak hierin 2-3 minuten de courgette-spaghetti. Laat uitlekken. Bak de tomaatjes circa 3 min in de wok en bak de knoflook, balslamico-azijn en de kipreeptjes 1 minuut mee. Voeg de courgette-spaghetti toe, schep erdoor en verwarm kort.
Verdeel het gerecht over diepe borden of kommen en bestrooi met de geitenkaas. Besprenkel met de basilicumolie en garneer met basilicumblaadjes en partjes citroen.