1 kg krielaardappelen
1 teentje knoflook
2 el Griekse yoghurt
2 el mayonaise
1 handvol bieslook
1 handvol dille
1 snuifje paprikapoeder
3 el olijfolie
Peper en zout
Bereiding :
Verwarm de oven voor op 180°C.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Giet ze af en verdeel ze over de bakplaat. Duw ze wat platter met de bodem van een glas. Kruid ze met peper en zout en besprenkel met de olijfolie. Bak ze 10 minuten in de oven.
Pel en pers de knoflook en meng hem met de yoghurt en de mayonaise.
Hak de helft van de bieslook en van de dille fijn en schep ze onder de saus. Kruid met peper en zout.
Haal de aardappelen uit de oven en leg ze op een bord. Garneer elke aardappel met een beetje van de kruidensaus en decoreer met bieslook, dille en paprikapoeder.