- 600 gr kabeljauwfilet
- 4 aardappelen
- 4 trosjes kerstomaten
- 50 gr garnalen
- 2 lente-uitjes
- 2 teentjes knoflook
- citroensap
- basilicum,
- peterselie
- 1 el dragon
- dille
- bieslook
- 250 ml zure room
- 1 el boter
- 2 el olijfolie
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de oven voor op 200°
spoel de aardappelen en prik ze in met een vork.
Bestrijk ze met olijfolie en wikkel ze in aluminiumfolie.
Gaar ze 40 à 45 minuten midden in de oven
Verdeel de kabeljauwfilet in vier gelijke stukken en kruid met peper en zout.
Boter een ovenschaal in
Leg er de vis in en zet 15 minuten in de oven.
Spoel de kerstomaatjes en leg ze in een schaal, samen met de knoflookteentjes.
Besprenkel met wat olijfolie en zet bij in de oven.
Spoel de groene kruiden en hak fijn.
Snipper de lente-uitjes en roer ze met het citroensap door de zure room.
Kruid met peper en zout.
Haal de aardappelen uit de oven, snij ze open en vul met het roommengsel.
Zet de schaal nog 15 minuten in de oven.
Zet de laatste 5 minuten de grill op.
Serveer de aardappelen met de vis en een trosje tomaten
Garneer elk bord met wat grijze garnaaltjes.