2 eieren
4 Sungold kiwi’s
30 gr amandelen
2 el granen of granola
8 sneetjes brood
200 gr ricotta
2 dl volle melk
4 el honing
25 gr boter
Bereiding
Dit recept is ideaal om een restje oud brood te gebruiken. Heb je dat niet, rooster het brood dan een laat het afkoelen.
Schil de Zespri Sungold kiwi’s en snijd in plakjes.
Besmeer de sneetjes brood rijkelijk met ricotta.
Beleg de helft van het brood met de kiwi en leg de andere boterham erop.
Verdeel de boter over twee pannen en laat ze smelten.
Klop de eieren los in de melk.
Haal de boterhammen kort en voorzichtig door de melk en bak langs beide zijden goudbruin in de pan.
Hak de amandelen grof.
Haal de boterhammen uit de pan en snijd in twee.
Leg op een bord en werk af met extra kiwi, amandelen, granen of granola en honing.