300 gr spaghetti
500 gr schoongeveegde champignons
300 gr kip(dij)filet, in reepjes gesneden
2 fijngehakte teentjes knoflook
10 gr verse tijm + extra om te garneren
150 ml Blue Band voor Koken
100 ml droge witte wijn
150 gr geraspte Parmezaanse kaas
Peper en zout
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de spaghetti beetgaar. Snijd de champignons in plakjes en bak ze samen met de kip en de knoflook in een pan op een hoge stand. Breng op smaak met zout en peper. Voeg wanneer de kip goudbruin is, de tijm, Blue Band voor Koken en wijn toe. Roer als laatste de helft van de Parmezaanse kaas door de saus, proef en breng op smaak met zout en peper. Roer de spaghetti door de saus en schep het mengsel in een grote ovenschaal. Bestrooi met de overige Parmezaanse kaas en bak in de oven in circa 20 minuten goudbruin. Bestrooi voor het serveren met de rest van de tijm.