Ingrediënten voor 4 personen:
- 300 gram penne
- 400 gram kipfilet
- 1 Komkommer
- 200 gram tomaten
- 2 lente uitjes
- 150 gram feta
- 50 gram pompoenpitten
- 1 koffielepel cayennepeper
- 1 koffielepel geroosterd paprika poeder
- have koffielepel kaneel voor de dressing
- 2 eetlepels balsamico azijn
- 4 eetlepels maisolie
- peper en zout
- Kook de pasta beetgaar in gezouten water en laat afkoelen
- Spoel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. alsook de komkommer en pel de lente uitjes, snij deze in ringen
- Snij de kipfilet in reepjes kruid ze met paprika poeder, cayennepeper en kaneel en bak ze goudbruin in wat olie kruid met peper en zout
- Rooster de pompoenpitten goudbruin in de pan met anti-aanbaklaag
- Maak een vinaigrette met de balsamicoazijn en olie, peper en zout
- Schep de kip de tomaten blokjes de komkommer de lente uitjes en de dressing voorzichtig door de pasta werk af met pompoen pitten en verbrokkelde feta
- Lekker met rucola