240 gr kruidenkaas
60 gr geraspte cheddar
2 kipfilets in blokjes gesneden
800 gr vastkokende aardappelen
2 groene paprika’s in reepjes gesneden
200 gr broccoliroosjes
150 ml melk
1 gesnipperde ui
2 el fijngehakte peterselie
1 teentje geperste knoflook
Boter
Peper en zout
Bereiding :
Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappelen en kook ze 5 minuten in lichtgezouten water. Snij ze daarna in blokjes.
Stoof de ui met de knoflook en paprika glazig in boter. Voeg de kip en broccoliroosjes toe en roerbak 10 minuten. Schep er de kruidenkaas onder en laat zachtjes smelten. Giet er de melk bij en laat 2 minuten sudderen. Breng op smaak met peterselie, peper en zout.
Vet een ovenschaal in met boter en verdeel er de aardappelblokjes over. Schep er de groenten met de kip op. Bestrooi met de cheddar en zet 25 minuten in de oven. Werk af met enkele takjes peterselie.