Voor het beslag
80 gr maïszetmeel
60 gr suiker
1 tl bakpoeder
250 gr bloem
500 ml melk
50 gr gesmolten boter
2 eieren
Voor de kaneelboter
30 gr gesmolten boter
1 el kaneelpoeder
30 gr bruine suiker
Voor het glazuur
120 gr poedersuiker
2 el melk
1 tl vanille-extract
1 snuifje zout
Voor de afwerking
Vers fruit
Bereiding
Neem een grote kom en doe daarin het maïszetmeel, de suiker, het bakpoeder en de bloem. Voeg de melk, de gesmolten boter en de eieren toe. Roer tot er geen klonters meer zijn.
Neem een ovenplaat met een opstaande rand en lepel het beslag erop. Verdeel alles gelijkmatig.
Meng voor de kaneelboter de gesmolten boter met het kaneelpoeder en de bruine suiker. Sprenkel dit over het beslag. Plaats het beslag nu gedurende 7 minuten in een voorverwarmde oven van 220°C.
Maak ondertussen het glazuur. Meng de poedersuiker met de melk, het vanille-extract en het snuifje zout.
Haal de pannenkoek uit de oven. Druppel er het glazuur over en snijd in stukjes.
Serveer met vers fruit.