3 eieren
1 scheutje melk
1 bosje verse bieslook
1 bosje verse dragon
150 gr verse roomkaas (type Philadelphia)
1 el olijfolie
2 sneden gerookte zalm
Peper en zout
Bereiding :
Klop de eieren los met de melk en kruid met peper en zout. Hak de bieslook en de dragon fijn. Meng een deel van deze kruiden met de eieren en de rest van de roomkaas. Roer de kaas goed glad en kruid met peper en zout.
Verhit de olijfolie in een braadpan, giet er het eimengsel in en bak een omelet. Laat de gebakken omelet op een bord glijden en laat wat afkoelen. Besmeer met de kruidenkaas en leg er de sneden gerookte zalm op. Rol de omelet op en verpak hem in plasticfolie. Laat 30 minuten rusten in de koelkast.
Haal de omeletrol uit de koelkast en snij in schijfjes. Schik ze op een bord en voorzie er prikkers bij.