200 gr gepelde, grijze garnalen
2 hard gekookte eieren
2 el Griekse yoghurt
2 el mayonaise
1 tl gele currypasta
Fijn gehakte, verse peterselie
1 avocado
2 tl groene pesto
1 mango in kleine blokjes
1 fijngesnipperde rode ui
4 gepelde, rijpe verse tomaten
1 hand groentechips
Peper en zout
Bereiding:
Meng de grijze garnalen met yoghurt, mayonaise en geplette eitjes. Kruid met peper, zout, currypasta en verse peterselie.
Doe het vruchtvlees van de avocado in een blender, samen met de pesto, en blend tot een smeuige crème. Kruid met peper en zout.
Meng de mango met rode ui en peterselie.
Snijd de tomaten horizontaal in 4 schijfjes.
Bedek het onderste schijfje met een laag garnaalsalade, bedek opnieuw met een tomatenschjfje. Beleg deze met advocadocrème en ga zo door tot boven.
Serveer met groentechips op de top van je toren en werk af met mangosalsa en wat extra peterselie.