- 600 gr kabeljauwhaasje
- 100 gr grijze garnalen
- 4 preiwitten,
- 1/2 citroen
- 1 plantje dille
- 1 eetlepel walnootpitten
- 3 eetlepels
- olijfolie peper en zout.
VOORBEREIDING
Snij de preiwitten in de lengte in vier en daarna in stukjes van 1 cm.
Snipper de dille fijn.
Snij de kabeljauwhaasjes in vier gelijke stukken.
Hak de walnootpitten grof (dat gaat gemakkelijk als je ze in een plastic
zak steek en erover rolt met een deegrol of glazen fles).
Rasp de halve citroenschil en pers ze
BEREIDINGSWIJZE
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en roerbak de preistukjes 5 min
Kruid met peper en zout.
Meng intussen de fijngesnipperde dille met 2 eetl. olijfolie, de citroenzeste, de grof gehakte walnootpitten, peper en
zout.
Verdeel over de kabeljauwhaasjes.
Leg de stukken kabeljauw met de mengeling boven op de preistukjes.
Laat ongeveer 5 minuten afgedekt garen
Besprenkel met citroensap.
Roer er de grijze garnalen onder en warm nog even op.
HEERLIJK MET PUREE OF PASTA