2 kabeljauwhaasjes
4 preien
3 takjes verse tijm
240 gr Boursin Cuisine Tomaat en mediterrane kruiden
2 el boter
400 gr tagliatelle met eieren
6 el bloem
Zwarte peper van de molen
Zout
Voorbereiding:
Snij de preien in fijne ringen.
Rits de tijm van de takjes.
Kruid de bloem met peper en zout.
Bereiding:
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd zie verpakking). Giet af.
Smelt intussen 1 eetlepel boter in een kookpot en stoof de prei 10 à 15 minuten.
Kruid met peper en zout.
Meng er de Boursin onder en roer tot alles is gesmolten.
Meng er de helft van de tijm onder.
Haal de kabeljauwhaasjes door de bloem.
Smelt 1 eetlepel boter in een pan met anti-aanbaklaag en bak de kabeljauwhaasjes 2 à 3 minuten aan elke kant.
Meng de tagliatelle onder de prei.
Verdeel de tagliatelle met prei over de borden en leg er de kabeljauw op.
Bestrooi met de rest van de tijm.