- 4 grote, lange, vastkokende aardappelen
- 400 gr knolselderie in blokjes
- 40 gr gezouten boter
- 1 ei 250 gr gehakt
- 4 lente-uitjes in ringetjes
- 80 gr Cheddar (kaas) geraspt
- peper en zout
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de oven voor op 220°
Kook de aardappelen 15 min in licht gezouten water.
Stoof de selder aan in 20 gr boter en voeg wat water toe
Laat sudderen
Kruid met peper en zout.
Laat de aardappelen uitlekken.
Snij de top eraf en hol ze voorzichtig uit.
Plet de vulling en voeg er de blokjes knolselderie aan toe.
Plet alles samen, voeg het ei en de rest van de boter toe.
Meng goed dooreen en breng op smaak met peper en zout.
Bak het gehakt samen met de lente-ui
Voeg dit bij de selderstoemp
Vul de aardappelen met dit mengsel.
Strooi er wat Cheddar over
Zet 15 min in de oven.
Dien op met een frisse salade met tomaten.