- 12 KIPPENBOUTEN
- 1 rode paprika
- 1 venkel
- 2 grote aardappelen
- 1 ui
- 2 eetlepels honing
- 2 eetlepels ketchup
- 2 eetlepels ahornsiroop
- 1 eetlepels maiszetmeel
- Provençaalse kruiden
- 1/2 koffielepeltje knoflookpoeder
- 1/2 koffielepeltje uienpoeder
- 2 eetlepels maisolie
- peper en zout
BEREIDINGSWIJZE:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snij alle groenten in grove stukken en verdeel ze over een ovenschotel, leg er de kippenbouten bij en kruid deze met peper en zout.
Meng honing, ketchup, ahornsiroop, kruiden en maiszetmeel met het knoflook en uienpoeder. Verdeel dit over de schaal.
Zet de schotel 35 à 40 minuten in de oven. Schep alles regelmatig om. Zet de schotel in het midden van de tafel en laat iedereen zichzelf bedienen.