1 pak verse Bertagni-tagliatelle (300 gr)
1 appel
1 sjalot
2 el olijfolie
1 afgestreken el currypoeder
25 cl lichte verse room
300 gr zeevruchtencocktail
2 el gehakte koriander
40 gr geroosterde amandelen
Peper en zout
Bereiding
Breng een grote pan met gezouten water aan de kook voor de deegwaren.
Schil ondertussen de appel en snij in stukjes.
Hak de sjalot fijn.
Laat alles goudgeel bakken op een gemiddeld vuur in een pan met olie.
Bestrooi na 5 minuten met currypoeder, meng gedurende 1 minuut en giet daarna de room bij.
Breng aan de kook en voeg de zeevruchten toe, laat 2 minuten stoven.
Doe op dat ogenblik de deegwaren in het kokende water en reken 1 minuut kooktijd.
Laat uitlekken.
Kruid de saus bij, voeg de koriander toe en giet op de deegwaren meng en dien onmiddellijk op
Bestrooi met stukken amandel