4 kippenborstfilets
4 el pesto rosso
1 bol mozzarella di buffala
400 gr kerstomaten
1 handvol basilicumblaadjes
Olijfolie
Peper en zout
Bereiding
Besprenkel de kipfilets met olijfolie en kruid met peper en zout.
Bak ze op de flink hete barbecue.
Haal ze van de barbecue zodra ze gebakken zijn en leg ze in een braadpan.
Smeer ze in met de pesto rosso en leg er sneetjes mozzarella op.
Kruid met peper en zout.
Zet de pan op de barbecue, dek ze af en laat in 5 à 10 minuten de kaas smelten.
Snij de kerstomaten in stukjes.
Hak het basilicum grof.
Meng de kerstomaten met de basilicum en een scheutje olijfolie en kruid met peper en zout.
Haal de pan van de barbecue en serveer met de tomatensalade.
In de oven kan ook!
Rooster de kip 15 minuten in de oven op 180°C.
Haal ze uit de oven, besmeer met de pesto rosso en bedek met mozzarella.
Zet dan nog 10 minuten terug in de oven, nu op 200°C.